Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Ramaekers, wonende te Swalmen.


Hij was gehuwd met
Wilhelmina Sanders, wonende te Swalmen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Gertrudis, landbouwster, geboren te Swalmen op 21 januari 1789, wonende te Beegden, overleden te Horn op 13 oktober 1854.
    Zij is getrouwd te Swalmen op 7 januari 1811 met Petrus Theelen, pachter en landbouwer, gedoopt te Herten op 8 februari 1785, wonende te Horn en te Beegden, overleden te Horn op 12 augustus 1865, zoon van Dionisius Tielen en Maria Winckelmeulen.
  • 3 : Sophia, landbouwster en akkerbouwster, geboren te Swalmen op 29 april 1792, wonende te Haelen, overleden aldaar op 3 februari 1876.
    Zij is getrouwd te Haelen op 10 mei 1830 met Petrus Joosten, landbouwer, gedoopt te Haelen op 24 mei 1785, wonende aldaar, overleden aldaar op 27 december 1865, zoon van Petrus Joosten en Aldegundis Crompvoets.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina