Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Henry Quicken, smid, geboren te Haelen op 22 oktober 1804, overleden aldaar op 26 mei 1837, zoon van Cornelis Quicken en Cornelia Lijssens.


Hij is getrouwd te Haelen op 20 april 1831 met
Anna Catharina Weerens, dienstmeid en herbergierster, geboren te Wessem op 25 september 1810, dochter van Christiaan Weerens en Helena Nelissen.
(Zij is later getrouwd te Haelen op 24 juli 1838 met Hendrik Hubert Thissen, kolenkoopman en tapper, geboren te Venlo op 21 maart 1807, zoon van Hendrik Joseph Thissen en Maria Elisabeth Francisca Dreessens.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina