Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hermanus Hermans, wonende te Bergen.


Hij was gehuwd met
Margaretha Fleuren, wonende te Bergen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus, bakkersknecht en broodbakker, geboren te Bergen op 4 maart 1804, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 29 mei 1877.
    Hij is getrouwd te Haelen op 30 mei 1838 met Guillemine Pluimen, broodbakster, geboren te Haelen op 31 december 1812, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 6 augustus 1892, dochter van Arnoldus Pluijmen en Mathia Josepha Mertens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina