Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Lambertus Gorissen, dienstknecht, geboren te Haelen op 17 januari 1857, overleden te Posterholt op 3 april 1891, zoon van Jean Gorissen en Martinne Pollaert.


Hij is getrouwd te Posterholt op 16 april 1888 met
Maria Everts, geboren te Posterholt op 22 maart 1864, wonende te Melick en Herkenbosch, overleden te Horn op 27 juni 1928, dochter van Gerard Everts en Ida Cuijpers.
(Zij is later getrouwd te Melick en Herkenbosch op 18 juni 1892 met Jan Hendrik Engelen, molenaar, geboren te Melick en Herkenbosch op 11 juni 1863, wonende aldaar, overleden te Weert op 8 januari 1945, zoon van Jan Peter Engelen en Christina Timmermans.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina