Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmus Hubertus Coumans, timmerman, geboren te Horn op 14 mei 1842, overleden aldaar op 24 juni 1870, zoon van Michel Coumans en Anne Marie Graef.


Hij is getrouwd te Herten op 26 juli 1865 met
Anna Catharina Hubertina Verboeket, werkvrouw, geboren te Herten op 3 januari 1844, overleden te Roermond op 18 april 1907, dochter van Willem Verboeket en Maria Agnes Hoffman.
(Zij is later getrouwd te Horn op 31 oktober 1874 met Henricus Hubertus Aers, dienstknecht, geboren te Grathem op 22 december 1848, overleden te Roermond op 29 maart 1917, zoon van Pieter Jacob Aarts en Petronilla Barbara Brouns.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Michiel Hubert, kleermaker, geboren te Horn op 18 januari 1868.
    Hij is getrouwd te Roermond op 26 november 1889 met Maria Catharina Lafleur, geboren te Roermond op 8 oktober 1867, dochter van Peter Mathijs Lafleur en Anna Margaretha Huebrtina Bussers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina