Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joanna Maria Christina Peeters, geboren te Haelen op 7 mei 1849, overleden te Horn op 11 juni 1924, dochter van Jacques Peeters en Elisabeth van den Wijer.


Zij is getrouwd te Horn op 12 april 1871 met
Mathis Hubertus Aben, kantonnier, geboren te Baexem op 2 april 1844, overleden te Roermond op 4 maart 1924, zoon van Henricus Aben en Clementina Josepha Mertens.

Uit dit huwelijk:
  • 9 : Peter Hubert, banketbakker, geboren te Horn op 23 april 1888.
    Hij is getrouwd te Amsterdam op 22 maart 1917 met Everdina Wasmeijer, geboren te Amsterdam op 1 juli 1890, dochter van Engelbertus Wasmeijer en Jannetje Jongerden.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina