Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jean Vossen, overleden te Heythuysen op 5 september 1793.


Hij was gehuwd met
Elisabeth Stroux, landbouwster, geboren te Heythuysen rond 1741, overleden te Roggel op 12 oktober 1811, dochter van Ange Strouks en Anne Geenen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Angelus, landbouwer, geboren te Heythuysen rond 1773, overleden te Nederweert op 2 mei 1851.
    Hij was gehuwd met Cornelia Vangeveld, dagloonster, geboren te Roggel rond 1773, overleden te Nederweert op 25 januari 1837, dochter van Leonardus Gevels en Clara Gubbels.
  • 3 : Christianus, gedoopt te Heythuysen op 29 november 1782.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina