Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Elisabeth Winckens.


Zij was gehuwd met
Petrus Wilhelmus Scheijven, gedoopt te Heythuysen op 24 november 1735, overleden aldaar op 1 januari 1809, zoon van Godefridus Scheijven en Maria Vanstraelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Gertrudis, gedoopt te Heythuysen op 15 juni 1766.
  • 2 : Joannes Godefridus, gedoopt te Heythuysen op 12 september 1768.
  • 3 : Thomas Wilhelmus, gedoopt te Heythuysen op 19 april 1770.
  • 5 : Henricus Wilhelmus, gedoopt te Heythuysen op 10 juli 1773.
  • 6 : Theodorus, arts, gedoopt te Heythuysen op 3 mei 1775.
    Hij is getrouwd te Roermond op 26 juni 1811 met Jeanne Catherine Cloquet, koopvrouw, geboren te Roermond rond 1763, dochter van Philippe Albert Cloquet en Marie Josephe van Geestingner.
  • 7 : Gerardus Assuerus, gedoopt te Heythuysen op 4 juli 1778.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina