Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jean Verheggen.


Hij was gehuwd met
Petronilla Korsten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrik, akkerman en dagloner, geboren te Roggel rond 1745, overleden aldaar op 20 januari 1818.
    Hij is getrouwd te Roggel op 13 oktober 1771 voor de kerk met Elisabeta Sheres, akkervrouw, gedoopt te Neer op 21 juli 1743, overleden te Roggel op 30 april 1808, dochter van Joannes Sceres en Catarina Gerets.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina