Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Pierre van Empen, landbouwer, geboren te Achel (B) rond 1770, overleden te Roggel op 30 augustus 1817.


Hij was gehuwd met
Lucia Hillekens, dagloonster, gedoopt te Roggel op 16 januari 1777, overleden aldaar op 25 december 1841, dochter van Laurentius Hillekens en Catherina Caelers.
(Zij is later getrouwd te Roggel op 25 november 1818 met Quirinus Steuten, landbouwer en landman, geboren te Nederweert op 2 juni 1769, overleden te Neer op 2 april 1847, zoon van Antoine Steuten en Gertrude Broens. (Hij is eerder getrouwd te Roggel op 15 september 1789 voor de kerk met Hendrina Baetsen, landbouwster, gedoopt te Roggel op 28 oktober 1771, overleden aldaar op 9 augustus 1814, dochter van Johannes Baetsen en Wilhelmina Baetsen.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina