Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johannes Janssen, overleden te Roggel op 11 augustus 1783.


Hij is getrouwd te Grathem op 9 juli 1758 voor de kerk met
Catharina Voegels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Heijliger, dagloner, geboren te Grathem op 8 juni 1766, overleden te Roggel op 12 september 1818.
    Hij is getrouwd te Roggel op 31 januari 1790 voor de kerk met Jacomina Rijcks, landbouwster en dagloonster, gedoopt te Heythuysen op 6 mei 1763, overleden te Roggel op 7 september 1848, dochter van Joannes Rijcks en Elisabeth Koninckx.
    (Zij is later getrouwd te Roggel op 16 november 1819 met Pieter Houben, akkerman, geboren te Nederweert op 31 oktober 1769, overleden te Roggel op 24 april 1837, zoon van Hendrik Houben en Christina Nijskens.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina