Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Catharina Theunissen, geboren te Haelen op 29 februari 1916, overleden te Roermond (Z) op 29 juni 1979, begraven te Roggel, dochter van Joannes Hubertus Theunissen en Anna Hubertina Houben.


Zij is getrouwd te Maasniel op 30 juni 1941 met
Johann Heinrich Nies, landbouwer en arbeider, geboren te Dülken (D) op 24 februari 1911, overleden te Roermond (Z) op 24 mei 1995, begraven te Roggel.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Martinus Johannes Lambertus, geboren te Roggel op 25 juni 1942, overleden te Eindhoven op 8 september 2000.
  • 2 : Peter Johannes Maria, geboren te Roggel op 29 augustus 1946, overleden te Roermond op 18 juni 1991, begraven te Roggel.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina