Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Wijnands, weverse, geboren te Buggenum rond 1772, wonende te Haelen, overleden aldaar op 2 oktober 1837.


Zij was gehuwd met
Simon Theeuwen, wever, wonende te Haelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Simon, weversgast en linnenwever, geboren te Haelen op 13 mei 1798, wonende aldaar, overleden aldaar op 19 februari 1861.
    Hij is getrouwd te Haelen op 22 mei 1827 met Gertrude Hendrikx, dienstmeid, geboren te Horn op 7 september 1801, wonende te Haelen, overleden aldaar op 28 januari 1876, dochter van Jacob Hendrix en Beatrix Timmermans.
  • 2 : Sophia, dienstmeid, geboren te Haelen rond 1799, overleden te Weert op 15 juni 1866.
    Zij is getrouwd te Weert op 6 juli 1842 met Joannes Matheus Wagemans, slachter, geboren te Weert op 19 november 1779, zoon van Joannes Petrus Wagemans en Antonetta Cupers.
    (Hij was weduwnaar van Maria Gertrudis Knapen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina