Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Hubertina Meuvissen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Grathem op 19 december 1847, dochter van Johannes Petrus Mevissen en Anne Elisabeth Mooren.


Zij is getrouwd te Grathem op 17 juni 1872 met
Martinus Peeters, dienstknecht en landbouwer, geboren te Venray op 28 maart 1843, zoon van Michel Peeters en Petronella Linders.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Peter Hendrik, geboren te Heel en Panheel rond 1881, wonende te Linne, overleden te Horn op 3 april 1960.
    Hij was gehuwd met Barbara Piepers.
  • 3 : Joannes Henricus, dienstknecht, geboren te Heel en Panheel rond 1886.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 29 januari 1915 met Maria Josephina Geenen, geboren te Pol rond 1891, dochter van Theodorus Hubertus Geenen en Joanna Vermeulen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina