Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmus Musers, molenaarsknecht, geboren te Haelen op 7 februari 1824, overleden te Roermond op 14 februari 1865, zoon van Gerard Muisers en Ida Verlinden.


Hij is getrouwd te Roermond op 13 april 1858 met
Anna Maria Peeters, dienstmaagd, geboren te Echt op 16 juni 1829, dochter van Theodor Peeters en Anna Maria Ramakers.
(Zij is later getrouwd te Baexem op 20 juni 1866 met Joseph Ronckers, meester smid, geboren te Baexem op 21 april 1825, overleden aldaar op 17 januari 1892, zoon van Jean Guillaume Ronckers en Marie Houben.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria Hubertina, geboren te Roermond op 8 februari 1859, overleden te Baexem op 9 november 1880.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina