Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodorus Hubertus Musers, metselaar, geboren te Haelen op 31 januari 1821, overleden te Roermond op 18 september 1875, zoon van Gerard Muisers en Ida Verlinden.


Hij is getrouwd te Roermond op 21 januari 1851 (1) met
Isabella Jeureskes, geboren te Roermond op 15 oktober 1820, overleden aldaar op 10 oktober 1854, dochter van Joannes Jeureskes en Anna Gertrudis Schommers.

Hij is getrouwd te Roermond op 17 april 1855 (2) met
Maria Louisa Hubertina Charlier, dienstmaagd, geboren te Roermond op 6 februari 1831, overleden te Melick en Herkenbosch op 20 september 1907, dochter van Fidel Joseph Charlier en Maria Catharina Wackers.
(Zij is later getrouwd te Melick en Herkenbosch op 29 juni 1877 met Joannes Timmermans, geboren te Posterholt.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina