Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Kuijven, dienstmeid, geboren te Horn op 5 oktober 1815, overleden te Blerick op 23 juni 1889, dochter van Ruthgerus Kuijven en Anna Christine van Dael.


Zij is getrouwd te Roermond op 4 april 1839 met
Nicolaas Wassenbergh, akkersknecht, geboren te Roermond op 11 juni 1808, overleden te Herten op 29 december 1874, zoon van Leonard Wassenbergh en Catharina Claessens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina