Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria van der Heijden, akkervrouw, geboren te Beugen rond 1785, wonende te Maarhees en Overloon, overleden te Haelen op 27 maart 1857, dochter van Jan van der Heijden en Gertrudis Graad.


Zij was gehuwd met
Willem Klaassens, akkerman, wonende te Maarhees en Overloon.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus, dienstknecht, geboren te Maarhees en Overloon op 16 december 1820, overleden te Haelen op 14 maart 1859.
    Hij is getrouwd te Haelen op 8 mei 1848 met Marie Catherine Stocks, dienstmeid, geboren te Haelen op 26 december 1812, overleden aldaar op 14 november 1863, dochter van Franciscus Stocks en Sophia Smidts.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina