Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henrij Maessen, klompenmaker en landbouwer, geboren te Horn op 1 november 1806, overleden te Born-Buchten op 25 oktober 1880, zoon van Jean Maessen en Catharina Verkennis.


Hij is getrouwd te Born op 2 juli 1829 (1) met
Maria Catharina Sibilla Hausmans, geboren te Limbricht op 20 april 1808, overleden te Born-Buchten op 18 april 1850, dochter van Jan Willem Hausmans en Anna Elisabetha Geijen.

Hij is getrouwd te Born op 26 november 1851 (2) met
Maria Barbara Werrens, dienstmaagd, geboren te Brunssum op 7 maart 1806, overleden te Born-Buchten op 2 januari 1870, dochter van N.N. en Anna Maria Werrens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina