Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronilla Verboecket, dagloonster, gedoopt te Haelen.


Zij is getrouwd te Haelen op 24 augustus 1787 voor de kerk met
Richardus Colen, dagloner, geboren te Nunhem rond 1756, wonende te Haelen, overleden aldaar op 3 januari 1854, zoon van Johannes Coolen en Mathea Maessen.
(Hij was weduwnaar van Maria Cornelia Grien, overleden te Haelen op 5 maart 1787.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Wilhelmus, gedoopt te Haelen op 28 december 1790.
  • 3 : Joanna, dienstmeid, geboren te Baexem op 30 juli 1794.
    Zij is getrouwd te Weert op 2 maart 1829 met Michiel Reemers, dienstknecht, geboren te Weert op 26 januari 1806, zoon van Jacobus Reemers en Mathia Weekers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina