Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Josephina Verstappen.


Zij was gehuwd met
Peter Burg, koopman, geboren rond 1882, wonende te Roermond.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hubertina Maria, geboren te Roggel op 11 december 1914, overleden op 16 mei 1992, begraven te Roermond.
    Zij is getrouwd te Roermond op 5 mei 1933 met Friedrich Wilhelm Linke, koopman, geboren te Kirchhoven (D) op 22 mei 1909, overleden op 20 januari 2001, begraven te Roermond, zoon van Wilhelm Linke en Caecilia Gelin.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina