Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Elsabeth Hubertina Henkens, geboren te Molenbeersel (B) op 9 november 1879, overleden te Heythuysen op 3 juli 1965, dochter van Leonard Henkens en Joanna Maria Geraets.


Zij is getrouwd te Weert op 22 april 1907 met
Jacobus Hubertus op Heij, landbouwer, geboren te Heythuysen op 14 april 1877, overleden aldaar op 10 augustus 1966, begraven te Leveroy, zoon van Martinus Hubertus op Heij en Anna Maria Deckers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Josephina Leonarda, geboren te Nederweert rond 1913, overleden aldaar op 7 mei 1918.
  • 2 : Leonardus Joannes, geboren te Nederweert rond januari 1918, overleden aldaar op 7 februari 1918.
  • 3 : Doodgeboren dochter, geboren te Nederweert op 19 mei 1922.
  • 4 : Doodgeboren kind, geboren te Nederweert op 13 november 1923.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina