Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Paulus Janssen, dagloner, geboren te Haelen op 11 maart 1827, zoon van Gerardus Janssen en Joanna Custers.


Hij is getrouwd te Haelen op 8 mei 1855 met
Agnes Smeets, dienstmeid, geboren te Haelen op 27 april 1822, overleden aldaar op 30 januari 1876, dochter van Matthias Smeets en Helena Jegers.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Mathias Hubertus, geboren te Haelen op 18 februari 1862, overleden te Roermond op 13 januari 1887.
  • 4 : Petrus Joannes Hubertus, dienstknecht en huisknecht, geboren te Haelen op 8 oktober 1865, wonende te Neer en te Heythuysen, overleden te Wijk Maastricht op 16 oktober 1905.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina