Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Elisabeth Ostendorp.


Zij was gehuwd met
Peter Vossen, landbouwer, geboren te Roggel op 4 december 1881, overleden te Brunssum op 16 augustus 1942, zoon van Joannes Lambertus Vossen en Maria Gertrudis Heeskens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Johannes, mijnwerker, geboren te Roggel op 16 december 1912, overleden te Nuth op 27 september 1993, begraven op 1 oktober 1993.
    Hij is getrouwd op 9 februari 1934 met Wilhelmine Elisabeth Gertrud Feldker, geboren te Bockraden (D) op 22 september 1909, overleden te Heerlen op 6 december 2000, dochter van Gerhard Clemens Feldker en Lisette Johanna Kamlage.
  • 2 : Peter Hubertus, geboren te Roggel op 16 oktober 1914, overleden te Vaesrade op 26 december 1997.
    Hij was gehuwd met Maria Helena Severens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina