Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Aldegondis Tullemans, dienstmaagd, geboren te Haelen op 9 januari 1826, overleden te Roermond op 4 november 1894, dochter van Petrus Tullemans en Joanna Schreurs.


Zij is getrouwd te Roermond op 1 april 1856 met
Joannes Caspar Hubertus Simons, papierwerker, geboren te Roermond op 24 februari 1823, zoon van Franciscus Simons en Hendrina Janssens.
(Hij was weduwnaar van Maria Catharina Houben.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina