Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Agnes Tubée, wonende te Stevensweert.


Zij was gehuwd met
Gerardus Smeets, kuiper, wonende te Stevensweert.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Jacobus, kuiper, geboren te Stevensweert op 29 november 1823, overleden te Maasbracht op 21 oktober 1867.
    Hij was gehuwd (1) met Anna Catharina Janssen.
    Hij is getrouwd te Haelen op 31 maart 1856 (2) met Maria van Horen, geboren te Haelen op 22 juli 1824, overleden te Maasbracht op 3 april 1915, dochter van Antoon van Horen en Mechtildis Nijssen.
    (Zij is later getrouwd te Maasbracht op 19 oktober 1868 met Gerardus Hubertus van Montfort, landbouwer, geboren te Maasbracht op 30 augustus 1822, overleden aldaar, zoon van Mathijs van Montfort en Anna Maria Mestrum.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina