Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Leonardus Hubertus Poolen, wever, geboren te Roermond op 7 juli 1830, zoon van Bartholomeus Poolen en Helena Konings.


Hij is getrouwd te Haelen op 29 november 1854 (1) met
Joanna Schreurs, geboren te Haelen op 1 maart 1834, overleden aldaar op 7 december 1855, dochter van Henricus Schreurs en Catherine Hendrix.

Hij is getrouwd te Haelen op 7 oktober 1857 (2) met
Catharina Pelsers, dienstmeid, geboren te Haelen op 8 november 1822, overleden te 's-Hertogenbosch op 28 januari 1880, dochter van Lambertus Pelsers en Willemina Mevissen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Haelen op 2 oktober 1859.
  • 2 : Joannes Bartholomeus, geboren te Haelen op 22 februari 1861, overleden te Roermond op 27 maart 1866.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina