Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Mooren, dienstmeid, geboren te Haelen op 12 september 1847, overleden te Horn op 21 februari 1877, dochter van Gerard Mooren en Maria Petronella Verweij.


Zij is getrouwd te Horn op 4 mei 1874 met
Joannes Meuvissen, dienstknecht, geboren te Horn op 1 december 1852, overleden aldaar op 9 november 1915, zoon van Nicolas Meuwissen en Getrude Creemers.
(Hij is later getrouwd te Horn op 23 juni 1884 met Agnes Smeets, dienstmeid, geboren te Nunhem op 9 augustus 1855, overleden te Horn op 12 januari 1919, dochter van Henri Smeets en Joanna Maessen.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina