Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joanna Tullemans, geboren te Haelen op 7 september 1831, dochter van Petrus Tullemans en Joanna Schreurs.


Zij is getrouwd te Haelen op 4 februari 1857 met
Joannes Soentjens, dagloner en landbouwer, geboren te Beegden op 20 juli 1835, overleden te Heythuysen op 28 maart 1899, zoon van Gerardus Soentjens en Joanna Elisabeth Gubbels.
(Hij is later getrouwd te Nederweert op 26 oktober 1864 met Christina van de Port, landbouwster, geboren te Hunsel op 11 april 1830, overleden te Heythuysen op 18 december 1910, dochter van Christianus van de Port en Marie van Gelooven.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina