Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jacomina Leijendeckers, akkervrouw.


Zij was gehuwd met
Frans Leijendeckers, akkerman.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Gertrudes, huisvrouw, geboren te Maasniel op 18 december 1809.
    Zij is getrouwd te Melick en Herkenbosch op 11 april 1842 met Willem Allertz, akkerman en slachter, geboren te Swalmen op 16 februari 1815, zoon van Willem Alers en Elisabeth Peters.
  • 3 : Theodorus, geboren te Melick op 9 november 1821.
    Hij is getrouwd te Maasniel op 7 februari 1849 met Petronella Geenen, geboren te Maasniel op 23 januari 1820, dochter van Leonardus Geenen en Wilhelmina Theelen.
  • 4 : Peter Hubertus, akkerman, geboren te Melick op 28 mei 1827, overleden te Melick-Herkenbosch op 13 december 1908.
    Hij is getrouwd te Haelen op 21 januari 1862 met Joanna Stox, geboren te Haelen op 19 februari 1833, overleden te Melick-Herkenbosch op 4 juli 1908, dochter van Guillaume Stocks en Anna Maria Pleunis.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina