Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrikus Jonkerman, arbeider, geboren te Zaltbommel op 21 januari 1888, overleden te Kerkrade op 1 augustus 1966, zoon van Coenraad Jonkerman en Adriana van de Braak.


Hij is getrouwd te Zaltbommel op 22 mei 1913 met
Anna Maria Ristenpatt, geboren te Horn op 30 oktober 1892, dochter van Wilhelm Ristenpatt en Anna Maria Catharina Hendriks.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Willem Hubert, geboren te Horn op 11 november 1911, overleden te Roermond op 29 april 1914.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina