Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Theodorus Theunissen, overleden te Ittervoort op 29 april 1791.


Hij was gehuwd met
Helena Verkennis, landbouwster, geboren te Hunsel rond 1758, overleden aldaar op 25 december 1838, dochter van Deonisius Verkinnis en Gertrudis Rijnders.
(Zij was later gehuwd met Willem Verstappen, landbouwer, geboren te Hunsel rond 1764, overleden aldaar op 26 maart 1837, zoon van Hendrik Verstappen en Maria Snijkers.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina, dienstmeid, geboren te Ittervoort op 9 februari 1788, overleden te Kessenich op 24 januari 1835.
    Zij is getrouwd te Kessenich op 27 juni 1832 met Joannes Penders, landbouwer, geboren te Kessenich op 27 maart 1790, zoon van Leonard Penders en Sibilla Poulissen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina