Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Catharina Hendrikx, geboren te Beegden op 3 februari 1842, dochter van Wilhelmus Hendriks en Maria Gertrudis Spee.


Zij is getrouwd te Beegden op 15 juli 1867 met
Petrus Joannes Baeten, timmerman, geboren te Weert op 19 juni 1835, zoon van Jan Mathijs Baeten en Dorothea Houtmortels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Dorothea, geboren te Beegden rond 1868.
    Zij is getrouwd te Beegden op 17 april 1903 met Leonard Hendrik Hubert Janssen, visser, geboren te Beegden rond 1864, zoon van Hendrik Janssen en Allegonda Verhaeg.
  • 2 : Jan Willem, timmerman, geboren te Beegden rond 1872.
    Hij is getrouwd te Beegden op 22 mei 1903 met Maria Elisabeth Coenen, geboren te Beegden rond 1875, dochter van Thomas Leonard Coenen en Christina Bijlmakers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina