Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrina Janissen, wonende te Swalmen.


Zij was gehuwd met
Gerardus Schoenmakers, wonende te Swalmen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Hubertus, houtzager en landbouwer, geboren te Swalmen op 24 augustus 1836, wonende te Haelen, overleden te Nederweert op 11 oktober 1919.
    Hij is getrouwd te Haelen op 5 april 1869 met Joanna Schmits, geboren te Haelen op 20 juni 1843, wonende aldaar, overleden aldaar op 3 februari 1906, dochter van Fransiscus Schmits en Jeanne Elisabeth Houben.
  • 2 : Jacobus, dienstknecht en landbouwer, geboren te Swalmen op 8 maart 1842, wonende te Beesel, overleden aldaar op 28 december 1928.
    Hij is getrouwd te Beesel op 29 april 1863 met Catharina Huberta Stroeken, naaister en landbouwster, geboren te Beesel op 6 december 1836, overleden aldaar op 21 juli 1908, dochter van Joannes Strouken en Maria Catharina Janissen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina