Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Leonard Joseph Willems, landbouwer, geboren te Hoensbroek op 27 oktober 1804, wonende aldaar, overleden aldaar op 8 november 1873.


Hij is getrouwd te Hoensbroek op 18 april 1831 met
Maria Helena de La Haye, landbouwster, geboren te Hoensbroek op 11 februari 1805, wonende aldaar, overleden aldaar op 9 oktober 1869.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Blasius Joseph, schrijnwerker, geboren te Hoensbroek op 12 februari 1833, wonende te Haelen, overleden aldaar op 6 september 1893.
    Hij is getrouwd te Haelen op 18 oktober 1867 met Aldegonda Schreurs, geboren te Haelen op 4 maart 1833, wonende aldaar, overleden aldaar op 24 december 1883, dochter van Henrij Schreurs en Cornelie van den Acker.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina