Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Jeegers, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 21 maart 1825, dochter van Cornelius Jegers en Albertina Peeters.


Zij is getrouwd te Haelen op 25 juni 1849 met
Jean van den Acker, landbouwer, geboren te Haelen op 1 oktober 1807, overleden aldaar op 7 juni 1863, zoon van Godfried van den Acker en Maria Elisabetha Joosten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Hubertina, geboren te Haelen op 11 juni 1850, overleden aldaar op 19 augustus 1868.
  • 2 : Cornelia Hubertina, geboren te Haelen op 6 oktober 1852, overleden aldaar op 25 januari 1864.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina