Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Dorothea Waaijen, geboren te Haelen op 3 februari 1877, overleden te Bergen op Zoom op 29 september 1958, dochter van Petrus Waajen en Maria Catharina Custers.


Zij is getrouwd te Maasbree op 30 juli 1906 met
Joseph Anthonij Kroon, sergeant, geboren te Hontenisse op 20 februari 1875, overleden te Bergen op Zoom op 22 september 1950, zoon van Josephus Kroon en Anna Catharina Hendrika Charlotte Sistermans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina