Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmus Evers, landbouwer, geboren te Sint Odiliënberg op 25 mei 1869, overleden te Herten op 16 januari 1917, zoon van Michiel Hubert Evers en Rosa Hubertina Silkens.


Hij is getrouwd te Horn op 29 augustus 1898 met
Christina Hoogmans, geboren te Horn op 12 januari 1874, overleden te Herten op 30 mei 1909, dochter van Joannes Hoogmans en Anna Margaretha Hubertina Clerx.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Hubertus, geboren te Herten op 20 maart 1906, overleden te Horn op 8 april 1939.
    Hij was gehuwd met Anna Maria Catharina Cloudt.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina