Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronella Houben, dienstmeid en landbouwster, geboren te Haelen op 13 juni 1832, overleden te Swalmen op 22 januari 1916, dochter van Reinier Houben en Mathea Schreurs.


Zij is getrouwd te Swalmen op 24 augustus 1871 met
Jacobus Wackers, landbouwer, geboren te Swalmen op 2 juli 1834, overleden aldaar op 16 januari 1911, zoon van Peter Leonardus Wackers en Sophia Slabbers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Sophia, geboren te Swalmen op 24 augustus 1872, overleden aldaar op 22 februari 1926.
    Zij is getrouwd te Swalmen op 21 augustus 1905 met Jacobus Hubertus Stakenborg, landbouwer, geboren te Ittervoort-Santfort op 7 november 1862, overleden te Swalmen op 17 februari 1936, zoon van Jacob Staekenborgh en Ida Huijskens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina