Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Leonardus Hubertus van de Boel, landbouwer, geboren te Heythuysen op 7 september 1886, zoon van Peter Joannes van de Boel en Alegonda Martina Vossen.


Hij is getrouwd te Weert op 28 september 1916 met
Maria Angelina Gubbels, geboren te Weert rond 1893, dochter van Peter Mathijs Gubbels en Joanna Maria Coolen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria Antonetta, geboren te Heythuysen op 4 oktober 1917, overleden te Baarlo op 9 februari 2002.
    Zij was gehuwd met Leo Benders.
  • 2 : Peter Johannes Mathijs, landbouwer, geboren te Heythuysen op 26 november 1918, wonende te Deurne, overleden te Venray op 14 augustus 2006.
    Hij is getrouwd te Kessel op 21 februari 1946 met Maria Francisca van Wijlick, geboren te Kessel op 13 januari 1912, wonende te Deurne, dochter van Jacobus van Wijlick en Maria Henrica van de Mortel.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina