Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petrus Jacobus van Ekerschot, landbouwer, geboren te Weert op 3 mei 1843, zoon van Henricus van Ekerschot en Joanna Elisabeth Snijders.


Hij is getrouwd te Nederweert op 16 september 1881 (1) met
Elisabeth Laenen, geboren te Weert op 4 januari 1846, dochter van Arnaud Laenen en Joanna Gertrudis Veugelaers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Hubertina Geertrudis, geboren te Nederweert op 14 juni 1884.

Hij is getrouwd te Hunsel op 8 november 1895 (2) met
Hubertina Margaretha Kuppens, geboren te Hunsel op 16 maart 1857, dochter van Peter Laurens Kuppens en Marigreth Loven.
(Zij is later getrouwd te Hunsel op 26 juni 1916 met Peter Hubertus van Geneijgen, landbouwer, geboren te Heel en Panheel rond 1854, overleden te Nederweert op 10 augustus 1937, zoon van Renier van Geneijgen en Anna Catharina Brouns. (Hij was weduwnaar van Maria Gertrudis Stijns.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina