Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jacob Hubert Theunissen, arbeider, geboren te Maasbracht op 30 maart 1834, overleden te Venlo op 22 december 1899, zoon van Leonard Theunissen en Joanna Joosten.


Hij is getrouwd te Haelen op 15 april 1872 met
Helena Hendrix, geboren te Haelen op 1 maart 1847, overleden te Venlo op 13 februari 1915, dochter van Joannes Hendrix en Ida Laemerts.
(Zij is later getrouwd te Venlo op 22 oktober 1900 met Thomas Hubertus Wevers, dijkwachter, geboren te Maasbracht op 1 augustus 1842, overleden aldaar op 30 september 1919, zoon van Hieronimus Wevers en Helena Montforts.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina