Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Willemina Wilms, akkermeid en akkervrouw, geboren te Helden op 27 februari 1822, wonende aldaar, dochter van Willem Wilms en Johanna Steeghs.


Zij is getrouwd te Helden op 8 januari 1849 (1) met
Peter Linssen, akkerknecht, geboren te Helden op 18 oktober 1823, wonende aldaar, zoon van Hendrik Linssen en Helena Feijen.

Uit dit huwelijk:

Zij is getrouwd te Helden op 10 februari 1858 (2) met
Johannes de Vosch, akkerknecht, geboren te Deurne en Liessel op 15 maart 1829, zoon van Antonij de Vosch en Johanna Peeters.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina