Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Antonius Joseph van Roij, geboren te Heythuysen op 11 april 1902, overleden te Weert op 26 december 1941, zoon van Antoon Joannes van Roij en Maria Hendrina van Tongerloo.


Hij is getrouwd te Stramproy op 24 april 1930 met
Gertruda Hendrika Moonen, geboren te Maarheeze op 13 april 1902, overleden te Roermond (Z) op 12 februari 1978, begraven te Budel, dochter van Wilhelmus Moonen en Petronella Deckers.
(Zij was later gehuwd met Antonius Davits.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina