Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrik Spée, akkerman, geboren te Beegden op 18 augustus 1807, wonende aldaar, zoon van Peter Spée en Margaritha Hawinkels.


Hij is getrouwd te Beegden op 12 oktober 1831 met
Mathia Schreurs, dienstmeid, geboren te Haelen op 17 maart 1809, wonende te Beegden, dochter van Henricus Schreurs en Mathia Schreurs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmina, geboren te Haelen op 28 januari 1835.
  • 2 : Petronella, geboren te Haelen op 2 mei 1838.
  • 3 : Margaretha, naaister, geboren te Horn op 18 januari 1841, wonende aldaar, overleden aldaar op 30 maart 1916.
    Zij is getrouwd te Horn op 4 september 1866 met haar neef Mattis Meuwissen, dagloner, landbouwer en houthandelaar, geboren te Horn op 1 mei 1843, wonende aldaar, overleden aldaar op 21 februari 1914, zoon van Pierre Meuwissen en Jeanne Schreurs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina