Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Odilia Aarts, dienstmeid, geboren te Haelen op 16 april 1866, overleden te Roermond op 5 maart 1939, dochter van Petrus Aarts en Joanna Jeegers.


Zij is getrouwd te Herten op 2 juni 1890 met
Leonardus Campers, landbouwer en veldwachter, geboren te Roggel op 8 juli 1846, wonende aldaar, overleden te Roermond op 9 februari 1910, natuurlijke zoon van Marie Catherine Campers.
(Hij is eerder getrouwd te Roggel op 16 juli 1875 met Anna Catharina Houben, geboren te Roggel op 15 februari 1844, wonende aldaar, overleden te Herten op 4 augustus 1889, dochter van Godefroi Houben en Guillelmine Verhaag.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina