Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmina Aarts, dienstmeid, geboren te Haelen op 25 juni 1863, overleden te Swalmen op 30 december 1907, dochter van Petrus Aarts en Joanna Jeegers.


Zij is getrouwd te Swalmen op 15 april 1887 met
Joannes Hubertus Vriesen, spoorwachter en baanwachter, geboren te Swalmen op 7 november 1857, overleden aldaar op 14 oktober 1935, zoon van Theodorus Lambertus Vriessen en Lucia Joosten.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina