Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Maria Custers, geboren te Haelen op 2 oktober 1884, overleden te Reuver op 16 januari 1974, dochter van Petrus Custers en Wilhelmina Veugelers.


Zij is getrouwd te Beesel op 30 juni 1916 met
Joannes Hubertus Pouls, landbouwer, geboren te Heythuysen op 23 december 1883, overleden te Reuver op 1 februari 1981, zoon van Jacobus Pouls en Petronella Steeghs.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina