Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Antonius Hubertus Nijssen, schrijnwerker, geboren te Haelen op 6 april 1847, overleden aldaar op 30 mei 1909, zoon van Eugene Nijssen en Anna Maria Catharina Timmermans.


Hij is getrouwd te Haelen op 24 april 1882 met
Willemina Joosten, dienstmeid, geboren te Haelen op 17 november 1846, wonende te Neer, overleden te Haelen op 13 maart 1933, dochter van Lambert Joosten en Petronille Stox.




Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina