Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Michael van de Voort, dagloner.


Hij was gehuwd met
Aldegonda van de Manackers, dagloonster.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antonius, dagloner en werkman, geboren te Nederweert op 21 januari 1825, overleden aldaar op 7 november 1886.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 2 april 1853 (1) met Joanna op de Kamp, dienstmeid, geboren te Nieuwstadt op 8 december 1821, overleden te Nederweert op 18 juli 1884, dochter van Gerardus op de Kamp en Anna Catharina Curvers.
    Hij is getrouwd te Weert op 11 augustus 1885 (2) met Maria Catharina Engelen, geboren te Neeritter op 2 juli 1825, dochter van Christiaan Engelen en Maria Anna Beijnsberger.
    (Zij was weduwe van Christiaan Naus.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina