Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Arnold Sebastiaan Mooren, stoker, landbouwer, arbeider aan het sanatorium en tuinier aan het sanatorium, geboren te Haelen op 22 februari 1887, overleden te Horn op 17 oktober 1968, begraven aldaar, zoon van Henricus Mooren en Johanna Maria Spee.


Hij was gehuwd met
Katharina Rauschen, geboren te Arsbeck op 24 mei 1897, overleden te Horn op 28 juni 1967, begraven aldaar.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria Wilhelmina, geboren te Horn op 18 december 1922, overleden aldaar op 24 maart 1923.
  • 2 : Henricus Gerardus Bernardus, geboren te Horn op 20 augustus 1926, overleden aldaar op 22 augustus 1935.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina